Just nu söker vi en Platschef

Burgsvik Kulturrestauranger är ett affärsområde inom Burgsvik Group, Sveriges största familjeägda restaurang- och upplevelseföretag. I Burgsvik Kulturrestauranger ingår Skansens Restauranger, Dramatenrestaurangerna och Djurgårdsbron i Stockholm samt Trädgår’n i Göteborg och Rådhuskällaren i Malmö. Vi driver restauranger, festvåningar, matbodar och konferenslokaler, arrangerar fester och event av olika slag, vi firar högtider och jubileum och vi bjuder in till konserter i de vackraste inramningarna landet kan erbjuda. Inom Burgsvik Kulturrestauranger arbetar vi utifrån en kultur med hög tro på varje individ och med stort förtroende för alla våra medarbetare.

Nu söker vi en Platschef till Djurgårdsbron, porten till Djurgården årets alla dagar. Under sommaren är vi Sveriges största och soligaste uteservering! Som platschef på Djurgårdsbron är det viktigt att kvalitetssäkra hela kedjan på befintliga delar samt att potential ses över så att affärsområdet utvecklas i enlighet med utformad plan. Platschefen ligger nära verksamheten som en tydlig ledare, och det är av största vikt att vi har en röd tråd i det vi gör på platsen.

Det allmänna uppdraget är att i enlighet med budget leda, driva och utveckla verksamheten. Det krävs entreprenöriskt blod i ådrorna för att trivas i rollen, och att tillsammans med restaurangchef samt övrigt team fokusera på att bibehålla och även utveckla produkten och maximera Djurgårdbrons intäkter genom att:
• Medverka till ett positivt arbetsklimat – utveckla team, skapa driv, engagemang och lojalitet hos våra medarbetare.
• Fokusera på effektivitet – förvalta etablerade och fungerande delar och aktivt identifiera brister och förbättra verksamheten.
• Brinna för gästnöjdhet – Engagera och entusiasmera en professionell organisation som överträffar varje gästs förväntan, oberoende av var i verksamheten gästen befinner sig. Skapa driv och lojalitet hos medarbetarna att ge gästen en positiv restaurangupplevelse.
• Vara lösningsorienterad med ett professionellt förhållningssätt och konstruktivt arbetssätt och tillse att arbetet sker enligt gällande lagar, myndighetskrav, avtal samt policys och rutiner.
• Alltid resultatinriktad – viktigt med flexibelt arbetssätt och lyhördhet för att anpassa verksamheten till omvärldens svängningar såväl som till vädrets växlingar.


Stor fördel om du har erfarenhet av event, stora som små. Djurgårdsbrons yta ger möjligheter till större event såsom Out of Office After Work, förfest till Filmfestivalen, Silent Disco. Eftersom sammanhanget och placeringen är på Djurgården, den gröna ön, ställer denna roll också krav på samarbete och att vara en samarbetspartner till KDF, KDI och övriga aktörer på Djurgården. Utöver det primära uppdraget är det även viktigt att man har öga för detaljer och förstärka uttrycket, gärna med kännedom även kring fastfood och nya tendenser. Djurgården möter en medveten storstadsmålgrupp under hela året, och ställer om till en bredare publik under valda delar av året, här krävs lyhördhet.


Om anställningen

Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid
Arbetstid: Vi arbetar på årsbasis utifrån Djurgårdsbrons evenemangskalender, arbetstid är främst dagtid, vardag och helg året runt.
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Kollektivavtal: Unionen
Förmåner: Friskvårdsbidrag, erbjudanden och fina rabatter hos våra samarbetspartners


Låter detta intressant?

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV till: ola@burgsvikgroup.se